Daglichtkoepels: meer daglicht in huis of op kantoor

Wilt u graag meer zonlicht in uw kantoorpand of in een bepaalde ruimte thuis? Dan zijn daglichtkoepels ideaal. Met een lichtkoepel brengt u meer daglicht in een ruimte. Een daglichtkoepel past goed op een plat dak, maar ook op andere daktypes. De daglichtkoepel is te vergelijken met een raam dat op uw plat dak geplaatst wordt.

Door middel van een ventilatierooster kan de lichtkoepel op een kiertje gezet worden voor frisse lucht. Hiermee kan op een effectieve manier meer daglicht in huis gehaald worden. Het daglichtsysteem kan vierkant, bolvormig, rechthoekig of piramidaal zijn. U kunt kiezen voor enkel-, dubbel- drie- vier- of vijf-wandige koepels met een hoogwaardig geïsoleerde dakopstand.

Voor kantoorpanden, productieruimtes en huizen

Met daglichtkoepels kan op een eenvoudige en relatief goedkope manier meer natuurlijk daglicht verkregen worden in kantoorpanden, productieruimtes en particuliere woningbouw. De lichtkoepel kan een prima alternatief voor een raam zijn. Natuurlijk licht draagt bij aan de gezondheid van de mens. Het is wetenschappelijk bewezen dat medewerkers effectiever werken, wanneer de ruimte is gevuld door daglicht.

Polyester

Tevens heeft u geen onderhoud aan het daglichtsysteem, verkleurt deze ook niet en is die bestendig tegen diverse weersomstandigheden. Bij daglichtkoepels horen ook dakopstanden. Een dakopstand is de perfecte basis voor een lichtkoepel. Ronde dakopstanden worden vaak gemaakt van polyester. Handig, want polyester is een fijn materiaal. Polyester is vloeistofdicht, naadloos, sterk, onderhoudsarm en in vele vormen, kleuren en afwerkingen beschikbaar.

Daglichtkoepels

Gaat u ook voor een daglichtkoepel en creëert u zo extra, natuurlijk, helder en gratis daglicht? U heeft dan wel een bedrijf nodig die daglichtkoepels produceert en monteert. Ropol BV is zo’n bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van een polyester dakopstand voor een plat dak en een daglichtkoepel. Meer weten over dit bedrijf? Bezoek dan hun website!

 

https://www.ropol.nl/

 

Ropol BV
Adres: Industrieweg 9, 6245 HW Eijsden
Telefoon: +043 – 409 3533
Provincie: Limburg