De schoonheid van MDF lakken

MDF lakken

De schoonheid van MDF lakken

Meubels met MDF platen zijn prachtig om te zien. Interieurs worden nog mooier als de delen in een passende kleur worden gelakt. Het zorgt voor een warme uitstraling en één geheel. Niet voor niets gebruiken veel architecten, interieurstylisten én de industrie gelakte MDF platen voor interieurbetimmering, meubels en productonderdelen. Oftewel: MDF lakken is razend populair!

Echter kleeft er wel een nadeel aan MDF lakken: het is een verrekt moeilijk werkje. Wij raden je dan ook aan om de klus uit te besteden aan een ervaren interieurspuiter. Zo’n professional is Interieurspuiterij van Aarle. Zij zetten productonderdelen of delen van interieurs van jou of je klanten professioneel in de lak.

MDF lakken door Interieurspuiterij van Aarle

  • Snel en zorgvuldig
  • Persoonlijke aandacht
  • Werkzaam voor de industrie, interieurstylisten en architecten
  • Productiefaciliteit van 1200m2
  • Ervaren interieurspuiters
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Van stukproductie tot grote series
  • Naar wens afmonteren, verpakken, opslaan en gepalletiseerd leveren
  • Korte lijnen

In elke gewenste kleur

MDF is de afkorting van Medium Density Fibreboard. Het is dus een plaat van geperste houtvezels. MDF platen kunnen op vele manieren worden gebruikt: op muren, deuren, deurlijsten en op plinten, vensterbanken, keukenfrontjes tot aan wand- en plafonddecoraties.

Het voordeel van MDF platen is dat het in elke gewenste kleur te lakken is. Dat maakt MDF ook zo mooi. Het laat elk interieur opbloeien als nooit tevoren. Al laat je maar één meubel MDF lakken, uw interieur ziet er weer fris en als nieuw uit.

Interieurspuiterij van Aarle

Wat maakt MDF lakken nou zo lastig? Die moeilijkheid zit ‘m in de combinatie hout en vocht. Na het drogen van de verf kan MDF krombuigen. Daarnaast neemt het gemakkelijk vocht op. Door de zuigende werking wordt de verflaag dus gemakkelijk opgenomen door het hout.

Voorkom buigingen en laat het MDF lakken door een professionele interieurspuiterij als Van Aarle. De ervaren interieurspuiters maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en verf van de meest hoogstaande kwaliteit. Ze verven of spuiten de meubels of productonderdelen in de eigen ruime productiefaciliteit. Hierbij staan snelheid, zorgvuldigheid, korte lijnen en persoonlijke aandacht centraal. In korte tijd leveren ze zeer kwalitatief werk.

Kunststof spuiten

Naast MDF spuiten ze ook verschillende soorten kunststof. Kunststof spuiten doen ze op net zo’n professionele manier als MDF lakken. Meer weten over MDF lakken? Neem gerust contact op met Interieurspuiterij van Aarle!

Interieurspuiterij van Aarle
Adres: Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel
Telefoonnummer: 06-51500341
Provincie: Noord-Brabant