Statement kunstwaar die van de muur spat

Statement kunstwaar die van de muur spat

Ben jij gek op kunst en ontdek je graag nieuwe kunst? Dan laten we je graag kennismaken met de kunstwerken van Jack Liemburg. Jack heeft een eigen kunstatelier genaamd Jacksart in Apeldoorn, waar hij zeer interessante statement kunstwerken creëert. Jack schildert met name schilderijen. Zijn kunst is een combinatie van zeer iconische werken en beelden als basis met daaroverheen tekst en moderne, abstracte schilderstreken. Samen vormen deze twee tegenstrijdigheden zeer unieke kunstwerken met een herkenbaar tintje.

Iconische beelden met de kwast van Jack

Bij het zien van de kunstwerken van Jack Liemburg gaat er allereerst een lampje van herkenning branden. “…Hé, dit ken ik ergens van…” denk je bij jezelf. Uiteraard zie je ook direct dat dit toch echt om een uniek, moderner kunstwerk gaat. Jacks kunst is speels, modern, abstract, herkenbaar, soms stootaangevend, hier en daar gek en heerlijk geordend chaotisch tegelijk. Klinkt dit aanlokkelijk en als iets wat jij wel thuis aan de wand zou willen hebben als prachtig statement kunststuk? Neem dan gerust eens een kijkje in zijn aterlier aan de Christiaan Geurstweg 12 te Apeldoorn.

Ontwerp jouw eigen schilderij

Jack produceert zowel vrij werk dat je vervolgens direct kunt kopen alsook kunst op bestelling. Heb jij dus een mooi idee in je hoofd waarin een iconisch fotografisch element zit en wil je hier graag een modern art piece van laten maken? Dan zit je bij Jack echt perfect. Ieder kunstwerk van Jack ik een belevenis. Een dynamisch avontuur waar je telkens weer nieuwe details in ontdekt. Een blueprint van the dark & the bright side of the moon, zoals Jack dat zelf mooi weet te verwoorden. Als het werk van Jack jou aanspreekt, dan kun je zelf met hem om tafel gaan zitten om je eigen schilderij te ontwerpen.

Zelf een kunstwerk maken?

Maar misschien vind jij het juist wel leuk om zélf aan de slag te gaan en je eigen kunstwerk te creëren? Dat kan namelijk ook bij JacksArt. Op woensdag- en vrijdagmiddag stelt kunstenaar Jack zijn atelier open voor schilderworkshops. Onder zijn persoonlijke begeleiding kun je groepen je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Bezoek de galerij in Apeldoorn

Wil jij een schilderij kopen bij JacksArt, er rondkijken of inspiratie opdoen? Daarvoor kun je terecht in de galerij in Apeldoorn. Deze is elke dag geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Wil je graag op zaterdag langskomen? Dan moet je een afspraak maken. Je kunt Jack bereiken op telefoonnummer 06 511 219 58. In overleg is het zelfs mogelijk om langs te komen buiten de genoemde openingstijden van de galerij.